• PUBLISHED Jul 15, 2015

  • PUBLISHED

    Jul 15 2015
  • THIS VIDEO

    8403 Views
    12 Votes
  • OVERALL RANK

    1841 st Views
    5309 th Votes
  • PEAK CHART RANK

    33 th Overall
    03/21/16
    17 th Istanbul
    03/25/16
  • PUBLISHED Jul 15, 2015

  • PUBLISHED

    Jul 15 2015
  • THIS VIDEO

    8403 Views
    12 Votes
  • OVERALL RANK

    1841 st Views
    5309 th Votes
  • PEAK CHART RANK

    33 th Overall
    03/21/16
    17 th Istanbul
    03/25/16

OZBİ performs the song "AKŞAM AYAZI" for BalconyTV.
Subscribe to us right now at http://bit.ly/15yj4oc

'Like' us on Facebook - http://Facebook.com/balconytv
Follow us on Twitter - http://Twitter.com/balconytv

PRESENTED BY EBRU DENGİZ

Bugüne kadar internet üzerinden birçok çalışma paylaşan Ozbi, ''Asi'' isimli çalışması ile sosyal medya üzerinden çok ses getirmiş, direnişin simgeleşen isimlerinden biri olmuştu. Ardından ''Kazulet'' isimli single çalışmasını sunan Ozbi'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk solo albümü ''Halk Edebiyatı'' Z Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı.

Albüm kendi içinde ‘’Var olma çabası, yok olmaktan korkmadığında başlar.’’ cümlesine dayanıyor.

Rap müziği kendine has lirik, uslup ve melodik bir yapıyla yorumlayan Ozbi'nin şarkılardaki lirik anlayışı bizi bir hikayeden diğer hikayeye götürürken, uslüp ve melodik yapıysa sanki bir müzikhaldeymişiz hissi yaratıyor.

Diskografi
Solist&Prodüktör
2003 - Kaos - Patronlara Saygı Göster
2006 - Kaos - Patronlara Saygı Göster Part 2
2007 - Kaos - Atış Serbest
2007 - Kaos - The Nah
2008 - Ozbi - Küfürbaz
2010 - Kaos - Raptape
2010 - Laneth ve Ozbi - Küfürbaz Kötü Adam
2011 - Sokak,Sanat ve Zanaat
2012 - Ağır Roman Yeni Dünya Dizisi için ''Kalk'' isimli şarkı
2013 - Asi (Gezi Parkı Direnişi için hazırlanmış şarkı)
2013 - Kazulet (Single)
2013 - Halam Geldi Film Müziği ''13 Yaşında''
2014 - Halk Edebiyatı ( Albüm )

http://www.ozbimuzik.com/

CREDITS / SPONSORS
Location: SAE Institute Istanbul / https://istanbul.sae.edu
Producers: Ebru Dengiz, Gökhan Yenileyen
Videography: SoundGleam
Sound Engineers: Aras Tüysüz, Tahsin Güngör Aktürk
Host: Ebru Dengiz

Tune in again to BalconyTV //